A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Ilyen felújításokra igényelhető a balatoni falusi CSOK

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Ilyen felújításokra igényelhető a balatoni falusi CSOK

A falusi CSOK-kal igényelhető vissza nem térítendő támogatást nem csak lakóingatlan vásárlására lehet felhasználni: különböző felújítási munkálatokat is finanszírozhatunk a kapott összegből. A Provence Apartments következő cikkéből most megtudhatja, hogy pontosan mik ezek!

falusi-csok-felujitasra

Ezekre a felújításokra igényelhető a falusi CSOK

Ha a falusi CSOK támogatását ingatlan felújításra vagy bővítésre szeretnénk felhasználni, akkor az alábbi korszerűsítési munkálatokat tudjuk majd belőle finanszírozni:

 • A felújítás költségeinek maximum 30%-át használhatjuk fel arra, hogy az adott ingatlannal azonos nyilvántartási helyrajzi számon található melléképületet újítsuk fel, vagy pedig kerítést építsünk.
 • A felújítás költségeinek maximum 20%-át használhatjuk fel arra, hogy elvégeztessük a felújításhoz kapcsolódó közvetlen helyreállítási munkákat.
 • Amennyiben nem rendelkezik vele a lakás: fürdőhelyiség és illemhely létesítése.
 • Központi fűtés kialakítása vagy cseréje. Érdemes fejben tartanunk, hogy a megújuló energiaforrások alkalmazására is igényelhető a falusi CSOK összege.
 • Kémény megépítése vagy korszerűsítése.
 • Hő-, hang-, és vízszigetelési műveletek.
 • A külső nyílászárók kicserélése energiatakarékos nyílászárókra.
 • Közműszolgáltatások bevezetése (víz, csatorna, áram, gáz), illetve azok belső hálózatának kiépítése.
 • A lakás tetőjének cseréje, felújítása, illetve szigetelése.
 • Az ingatlan belső terének a felújítása: galériaépítés, belső burkolat cseréje, fürdőhelyiség, WC, és konyhafelújítása, belső elektromos- vagy vízhálózat cseréje.

Mekkora összeg költhető felújításokra a falusi CSOK-kal?

Amennyiben megfelelünk a támogatás feltételeinek, akkor a falusi CSOK felújításra felhasználható összege két tényezőtől függ: az ingatlan hasznos alapterületétől és a meglévő gyerekek számától. A Provence Apartments-től vásárolt fonyódi ingatlanok esetében, a következő dolgokra kell figyelnünk a felújítási munkálatok előtt:

 • Amennyiben 1 meglévő gyerek után szeretnénk igényelni a felújítási kedvezményt, akkor a fonyódi lakásnak legalább 40 m2-es hasznos alapterülettel kell rendelkeznie. Ilyen esetben a falusi CSOK felújításra felhasználható összege 300 000 HUF.
 • Amennyiben 2 meglévő gyerek után szeretnénk igényelni a felújítási kedvezményt, akkor a fonyódi lakásnak legalább 50 m2-es hasznos alapterülettel kell rendelkeznie. Ilyen esetben a falusi CSOK felújításra felhasználható összege 1 300 000 HUF.
 • Amennyiben 3 meglévő gyerek után szeretnénk igényelni a felújítási kedvezményt, akkor a fonyódi lakásnak legalább 60 m2-es hasznos alapterülettel kell rendelkeznie. Ilyen esetben a falusi CSOK felújításra felhasználható összege 5 000 000 HUF.
 • 4 meglévő gyerek esetén pedig ugyanúgy 5 millió forint igényelhető felújításra a falusi CSOK-kal, viszont legalább 70 m2 kell, hogy legyen a fonyódi ingatlan hasznos alapterülete.

 

A Provence Apartments eladó fonyódi lakásai eleve jó állapotú ingatlanok teljeskörű felújításából jöttek létre, de amennyiben további munkálatokat is el szeretne végeztetni, akkor a falusi CSOK felújításra is felhasználható. Tudjon meg többet erről a remek lehetőségről a weboldalunkon!

Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house