A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Egyedülállóként is igényelhető a falusi CSOK?

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Egyedülállóként is igényelhető a falusi CSOK?

A falusi CSOK (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) egy olyan vissza nem térítendő támogatás, ami megkönnyíti a családosok lakóingatlan vásárlását és/vagy felújítását. De vajon egyedülálló szülőként is igényelhető a támogatás összege az olyan ingatlanokra, mint a Provence Apartments eladó fonyódi lakásai? Következő cikkünkben erre a kérdésre nyújtunk választ!

falusi-csok-igenylese-egyedulallokent

A falusi CSOK feltételei egyedülállóknak

A jó hír az, hogy a falusi CSOK-ra az egyedülálló szülők ugyanannyira jogosultak, mint az élet- és házastársak. Kortól függetlenül számíthatunk a támogatásra, viszont vállalt gyermekek után csakis a házasok igényelhetik ezt a kedvezményt, és ilyenkor az egyik félnek 40 évnél fiatalabbnak kell lennie.

A többi feltétel mindenki számára azonos:

  • legalább 1 éves TB jogviszony
  • nem lehet fennálló tartozás a NAV felé
  • büntetlen előélet
  • a végleges adásvételi szerződés megkötésétől 180 napon belül kell benyújtani a kérelmet

A lényeg tehát, hogy egyedülállóként életkortól függetlenül igényelhető a falusi CSOK a meglévő gyermekek után. Az igénybevételnél a különbség az egyedülállók és a házasok között a meglévő és vállalt gyerekek mibenlétében rejlik.  A Provence Apartments balatoni lakásai esetében tehát így is számíthatunk erre a támogatásra: mivel apartmanjaink használt lakóingatlannak minősülnek, így megfelelnek a falusi CSOK feltételeinek!


A falusi CSOK igénylése egyedülállóként – mekkora összegre lehet számítani?

A falusi CSOK támogatásának összege szerencsére egyedülállóként is változatlan, csupán a meglévő gyerekek száma, a lakóingatlan területe, és a felhasználás célja (vásárlás és/vagy felújítás) határozza meg, hogy pontosan mekkora támogatással számolhatunk. Ennek értelmében a falusi CSOK összege 300 000 és 10 000 000 Ft között mozog.

  • 1 gyerek esetén legalább 40m2-es lakást kell választanunk a Provence Apartments eladó ingatlanjai közül. Ilyenkor 300 000 Ft-ot kapunk az apartman megvásárlásához, és ugyanúgy 300 000 Ft-ot annak a felújításához. Mindkét felhasználási cél esetén tehát összesen 600 000 Ft-ra számíthatunk.
  • 2 gyerek esetén legalább 50m2-es lakást kell választanunk a Provence Apartments eladó ingatlanjai közül. Ilyenkor 1 300 000 Ft-ot kapunk az apartman megvásárlásához, és ugyanúgy 1 300 000 Ft-ot annak a felújításához. Mindkét felhasználási cél esetén tehát összesen 2 600 000 Ft-ra számíthatunk.
  • 3 gyerek esetén legalább 60m2-es lakást kell választanunk a Provence Apartments eladó ingatlanjai közül. Ilyenkor 5 000 000 Ft-ot kapunk az apartman megvásárlásához, és ugyanúgy 5 000 000 Ft-ot annak a felújításához. Mindkét felhasználási cél esetén tehát összesen 10 000 000 Ft-ra számíthatunk.
  • 4 gyerek esetén ugyanúgy maximum 10 000 000 Ft-os összegre számíthatunk, ami szintén két egyenlő részre oszlik szét a vásárlás és a felújítás között. A különbség az, hogy ilyenkor legalább 70 m2-es balatoni lakást kell választanunk.

 

Amennyiben egyedülállóként igényelné a falusi CSOK-ot, akkor ehhez még több információt találhat a Provence Apartments weboldalán. Érdemes kihasználnia ezt a remek lehetőséget, ha Ön is szeretne egy saját panorámás lakást Fonyódon!

Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house