A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Ilyen fonyódi nyaraló árakra számíthat a Provence Apartments-nél

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Ilyen fonyódi nyaraló árakra számíthat a Provence Apartments-nél

Most, hogy újból itt a nyári szezon, egyre többen akarnak jó áron hozzájutni saját fonyódi nyaralójukhoz a Balaton egyik legélhetőbb városában. A koronavírus miatti megszorításokat Magyarországon szinte mindenhol kezdik feloldani, és egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt.  Mindenképp érdemes lecsapnunk a Provence Apartments fonyódi nyaralóira mielőtt mindegyik elkel!

fonyodi-nyaralo-arak

Emelkedni fognak a fonyódi nyaraló árak?

Mivel hazánkban szinte mindenhol kezdik feloldani a koronavírus miatt meghozott korlátozásokat, egyre többen kezdenek érdeklődni olyan területek iránt, amelyek a kijárási korlátozás alatt közel sem részesültek ilyen forgalomban. Ilyen terület a hazai ingatlanpiac is. A Provence Aparments-nél is meglátszik ez a megnövekedett érdeklődés: az ország több pontjáról is megjelentek olyan érdeklődők, akik már idén nyáron is ki szeretnék használni egy fonyódi nyaraló előnyeit.

Ráadásul a megszorítások csökkentése továbbra sem jelenti azt, hogy vége lenne a koronavírus járványnak, ezért külföld helyett sokkal inkább a belföldi nyaralási lehetőségek lesznek népszerűek az idén. A Balaton térségében már érezhető a megnövekedett belföldi kereslet, úgyhogy, ha Ön is azok közé tartozik, akik szeretnének hozzájutni egy saját nyaralóhoz Fonyódon, akkor most érdemes még cselekednie!


Lehet még jó áron találni fonyódi nyaralót?

A Provence Apartments fonyódi nyaralóinak az ára jelenleg 16 170 400 és 46 015 600 Ft között mozog. Mivel egyre többen érdeklődnek a panorámás apartmanok iránt, már több lakás is elkelt vagy foglalás alatt van. Mindazonáltal még továbbra is vannak elérhető nyaralók a Provence Apartments olcsóbb fonyódi apartmanjai közül, úgyhogy, ha nem húzzuk túl sokáig a döntésünket, akkor még hozzájuthatunk jó áron a saját balatoni nyaralónkhoz.

Ha már régóta vágyunk saját nyaralóra a Balaton egyik legélhetőbb városában, akkor most érdemes megvalósítanunk ezt az álmunkat!

 

Nem csak a kedvező árak miatt keresnek ilyen sokan nyaralót Fonyódon

Nem véletlen, hogy a Provence Apartments kifogástalan elhelyezkedésű fonyódi nyaralóinak ilyen sok érdeklődőt sikerült bevonzania: mesebeli látványt nyújtanak a Balaton egyik legszebb környékére.

A hamisítatlan balatoni hangulat mellett az élménydús pihenésre garancia a környéken fellelhető változatos sportolási lehetőségek, és a csodaszép kiránduló útvonalak.

 

A Provence Apartments weboldalán mindig megnézheti, hogy jelenleg hol mozog a fonyódi nyaralóinknak az ára. Ha Ön is hozzá szeretne jutni saját balatoni nyaralójához, akkor nem érdemes sokáig haboznia: országszerte egyre többen érdeklődnek a panorámás fonyódi lakásaink iránt!

Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house