A telefonos elérhetőségekért kattints ide!

Mik a legjobb programok Fonyód környékén?

facebook
Az ingatlanokhoz falusi CSOK és babaváró támogatott hitel is felvehető
Provence Apartments, Fonyód
Hamisítatlan balatoni ősfás környezet a déli parton
Provence Apartments, Fonyód
Balatoni lakóingatlan 20 millió forint alatt
Provence Apartments, Fonyód

Mik a legjobb programok Fonyód környékén?

Fonyód az egyik legélhetőbb település a Balaton térségében: gyönyörű kikötőváros kitűnő infrastruktúrával, ahol a déli part két legmagasabb hegye található. Itt helyezkednek el a Provence Apartments panorámás fonyódi apartmanjai is. Itt akár minden nap ki lehet használni a népszerű üdülőváros adta lehetőségeket. Következő cikkünkben összeszedtük, hogy melyek a legjobb programok Fonyód környékén!

programok-fonyod-kornyeken

A Vár- és Sipos hegyi kilátó

Ha már Fonyódon található a déli part két legmagasabb hegye, hiba lenne kihagyni a két kilátót és az elénk táruló mesebeli panorámát! A Vár-hegy négyszintes kilátója 2011-ben készült, a Sipos-hegyi kilátót már 1987 óta megközelíthetik az érdeklődők. Bár télen bezárják mindkét kilátót, a fő szezonon kívüli időszakban még a megadott nyitvatartási időpontokon kívül is kinyitják őket az olyan csoportok számára, akik előre bejelentkeznek.

 

A Fonyódi Piac

Minden héten három napon (hétfőn, szerdán, és szombaton) látogathatjuk meg a Balaton déli partjának egyik legnagyobb piacát. Fonyód szívében, csaknem három hektárnyi területen található ez a vásár, és a helyieken kívül még a turisták számára is látványosságként szolgál az árusok kínálata: még Nyugat-Európában is ismert a Fonyódi Piac! A 7-es főút mellett találhatjuk ezt a hatalmas vásárt, és parkolót is biztosítanak az autóval érkezők számára.


Lovaglás Fonyód környékén?

Az M7-es autópálya fonyódi lehajtójánál lovaglásra alkalmas területet is találhatunk, ahol tudásszinttől függetlenül részünk lehet egy igazán felejthetetlen programban. Kezdők és haladók, gyerekek és felnőttek számára is ugyanúgy ajánlott: ha mindig is megszerettük volna ismerni a lovaglás valamennyi formáját, akkor erre is lesz lehetőségünk Fonyód környékén!

 

A Fonyódi Kutyastrand

A kutyaimádók régi álma vált valóra ezzel a fonyódi stranddal. Szép nagy partszakasz gyönyörű kilátással, ami valóságos kutyaparadicsomként működik, ahol az ebek, fürödhetnek, játszhatnak, és élvezhetik egymás társaságát. Fonyódon több irányító tábla is segít megtalálni a Kutyastrandot, gyalogosok számára a kikötőnél kezdődő úton keresztül a legegyszerűbb eljutni idáig.

 

A Fonyódi Palánkvár

Ha egy picit is érdekel minket a magyar történelem, akkor semmiképp se hagyjuk ki ezt az 1540-es években felépített fonyódi erődöt. Habár részletes tervek voltak az erőd építkezését illetően, az egyre nagyobb fenyegetést jelentő török erők egészen más körülményeket teremtettek, és a helyi jobbágyok kénytelenek voltak „improvizálni” a védelmeket illetően: ezért nem is a falak váltak az erőd legnagyobb védelmi vonalává, hanem a falak körül létrehozott csapdák és akadályok.

 

És még így sem sikerült mindent lefednünk ebben a cikkben! Természetesen sokkal könnyebben élhet ezekkel a programlehetőségekkel, ha már van apartmanja Fonyódon. Szerencsére a Provence Apartman széles kínálatának köszönhetően még most sincs késő hozzájutnia saját panorámás nyaralójához: nézzen szét bátran a még elérhető eladó fonyódi lakások között!

Előnyeink
Szép helyek

Kertvárosi környezet, modern külső, minden igényt kielégítő belső kialakítás apartmanjainkban, az ország leggyönyörűbb részein. Találja meg álmai otthonát az Oxigén House-nál!

Gyönyörű kilátás

Prémium kényelem, kiváló infrakstruktúra, mindez a legszebb panorámákkal megfűszerezve! Élvezze új, modern kialakítású otthonából a gyönyörű kilátást minden egyes nap!

Kiváló minőség

Az értéktartó befektetési lehetőséget az örök panorámás nyaraló nyújtotta kényelemmel ötvözzük. Megbízható megoldásokat, kiváló, minőségi anyagok felhasználásával épült ingatlanokat kínálunk.

Kedvező árak

Találja meg új otthonát vagy hosszú távú befektetését, vásároljon örök panorámát, közvetlen vízparti ingatlant a legjobb árakon! Válassza ki Ön a tökéletes burkolatot és szanitereket kínálatunkból!

Hírek
Mitől ilyen népszerűek a Provence Apartments déli parti nyaralói?

Országszerte hatalmas most az érdeklődés a Balaton térsége iránt, de a Provence Apartments eladó déli parti nyaralói még ehhez képest is külön említést érdemelnek kitűnő elhelyezkedésükkel és kiváló ár-érték arányukkal. Következő cikkünkben rávilágítunk arra, hogy mi miatt váltak ilyen közkedveltté ezek a fonyódi lakások!

Eladó lakások a legszebb fonyódi strandok közelében

Fonyód az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton déli partján: a nyaralni vágyókon kívül azokat is bevonzza ez a gyönyörű város, akik hosszú távra keresnek itt lakást. Következő cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb fonyódi strandokat, amelyeket könnyen megközelíthet a Provence Apartments nyaralóiból!

Eladó balatoni nyaralók - ezért éri meg a déli part

Ki ne akarna saját nyaralót a Balatonnál? Még egy ott töltött hétvégének is megbecsülhetetlen értéke van: végre leengedhetünk egy fárasztó hét után, és feltöltődhetünk egy nyugodt, mesebeli környezetben. Habár mind az északi, mind a déli part remek választás, a Provence Apartments következő cikkében kifejtjük, hogy miért érdemes az utóbbinál keresni eladó balatoni nyaralókat!Rólunk mondták
"

„Hosszas keresgélés után találtunk rá a pomázi Oxigén Lakóparkra. A tapasztalt ingatlanszakértő minden kérdésünkre készséges és megnyugtatóan gyakorlatias válaszokat adott. A szerződésben ütemezett határidők nem csúsztak, a kivitelezés teljes folyamatában részt tudtunk venni, aminek köszönhetően olyan otthonunk lett, amiről évek óta álmodtunk.”

József, Pomáz
"

„Vidékről érkeztünk a fővárosba és számtalan albérletet elfogyasztottunk. Minden „lakásunk” vérzett valamilyen sebből, legtöbbször papírvékony falak, silány alapanyagok keserítették meg az életünket. Aztán egy hirdetésben rátaláltunk a Gubacsi úti garzonlakásokra. A kis alapterületű garzonunk, ahol már több, mint egy éve lakunk, olyan fantasztikus elosztású és olyan precízen megvalósított elképzeléseket tartalmaz, ami miatt elmondhatjuk, hogy végre otthon érezzük magunkat a nagy fővárosi rengetegben.”

Júlia, Budapest
"

„Kisbabánk születése után vásároltunk ingatlant a Balaton partján, a Fenyves Residence 1. ütemében. Régi vágyunk volt, hogy legyen egy saját ingatlanunk a tó mellett, de sokáig kerestük a legjobb lehetőséget. Végül Balatonfenyvesen kötöttünk ki és nem csalódunk. Tökéletes az infrastruktúra, apartmanunk szinte a vízpart mellett fekszik, az építkezés minden fázisát megnyugtatóan követjük. Alig várjuk, hogy a következő nyarat ott töltsük.”

Tímea, Dunaújváros
Kapcsolatfelvétel
2017 - 2021 Oxigén house